Vår prosess - Hvordan vi jobber

Vår tilnærming til nettsideutvikling starter med en grundig forståelse av våre kunders unike behov og ønsker. Dette sikrer at det endelige produktet ikke bare møter, men overgår forventningene.

Ved å kode hver nettside fra bunnen av, frigjør vi oss fra begrensningene til prefabrikkerte maler. Dette gir oss fleksibiliteten til å realisere nøyaktig det designet du drømmer om, med en løsning som perfekt reflekterer din visjon og merkevare.

Utforske

Vi engasjerer oss aktivt med våre kunder for å dyptgående forstå deres behov og mål. Vår prosess er rettet mot å utvikle en nettside som effektivt støtter disse målene. Gjennom dialog og innsiktsfulle spørsmål, tilfører vi verdi med våre erfaringsbaserte råd, som omfatter både innhold og design.

Etter å ha kartlagt kundens behov og ønsker innhenter vi essensielle data som bilder, detaljer om tjenester som tilbys, bedriftsinformasjon og annet relevant innhold som bidrar til å berike nettsiden.

Vi er meget imponert over den fantastiske designen og synligheten til vår nye nettside – trafikkøkningen taler for seg selv.

Nils Georg Nilsen, Nordic Tenors

Bygge

Når den nødvendige informasjonen er samlet, begynner vi byggeprosessen med Next.js, et toppmoderne rammeverk for webutvikling. Valget av Next.js er strategisk, ettersom det gir oss muligheten til å levere høytytende, sikre og optimaliserte nettsider. Dette rammeverket støtter en dynamisk og responsiv brukeropplevelse, og sikrer at nettsiden din lastes raskt og fungerer feilfritt på alle enheter.

Med Next.js i kjernen av vår utviklingsprosess, kan vi også implementere de nyeste webteknologiene for å holde nettsiden din i forkant av digitale trender.

I’m thrilled with the fantastic job done by Norsk Nett in developing our website. They are experts in creating a website that is easy to use and navigate. Thanks to their skills, our website has become a valuable asset for our business, helping us showcase our services and seamlessly attract new customers to our salon.

Moe Ritchie, Owner of Moët Lashes

Publisere

Når utviklingen av nettsiden er fullført, går vi over til publiseringsfasen. Vi sørger for en sømløs lansering, med detaljert oppmerksomhet rettet mot alle tekniske aspekter for å sikre optimal funksjonalitet fra første dag.

Etter at nettsiden er publisert legger vi stor vekt på søkemotoroptimalisering (SEO). Vi implementerer avanserte SEO-strategier som sikrer at nettsiden din oppnår høy rangering i søkemotorresultater, noe som er avgjørende for å øke synligheten og tiltrekke seg relevant trafikk.

Norsk Nett was instrumental in creating an excellent festival website that attracts visitors all year round. They also produced fantastic promotional videos that effectively engaged people on social media.

Jesus Reina, Director of Málaga Clásica

Fortell oss om ditt prosjekt

Våre lokasjoner

  • Oslo
    Hekkveien 10A
    0571, Oslo, Norge
  • Málaga
    Calle Cañamaque 29
    29480, Gaucín, Spania