Prosjekt - Hvordan sikre god eksponering på alle enheter?

Oppdag hvordan vi transformerte Málaga Clásica musikkfestival sin digitale tilstedeværelse ved å migrere fra en statisk malbasert nettside til en dynamisk mobilvennlig løsning.

Klient
Málaga Clásica
År

Oversikt

Málaga Clásica, en internasjonal kammermusikkfestival, stod overfor utfordringer med sin eksisterende nettside, som var basert på maler i et nettbyggersideprogram. Problemet lå i at nettsiden var treg og ikke optimalisert for mobilbruk, noe som er kritisk i dagens digitale landskap. Dette resulterte i en dårlig brukeropplevelse, spesielt for de som forsøkte å få tilgang til nettsiden via smarttelefoner og nettbrett.

For å løse disse problemene, var det nødvendig for Málaga Clásica å utvikle en ny nettside som kunne effektivt formidle viktig informasjon om festivalen. Den nye nettsiden måtte sikre følgende:

 • Mobiloptimalisering: Med en stadig økende andel av internettbrukere som benytter mobile enheter, var det essensielt å ha en nettside som var fullt responsiv og tilpasset for mobilbruk.

 • Raskere Lastetider: Å forbedre nettsidens hastighet var viktig for å holde brukere engasjert og redusere frafall.

 • Brukervennlig Design: En intuitiv og estetisk tiltalende layout som gjør det enkelt for besøkende å navigere og finne informasjon om festivalprogrammet, artister, billettkjøp og andre relevante detaljer.

 • Enkel Oppdatering og Vedlikehold: Festivalens dynamiske natur krevde en plattform som enkelt kunne oppdateres med ny informasjon og design for hvert år. Et CMS (Content Management System) som er enkelt for administratorene å bruke, var derfor essensielt.

 • SEO (Søkemotoroptimalisering): For å øke synligheten i søkemotorer, var det nødvendig med en SEO-vennlig nettside som kunne tiltrekke seg mer organisk trafikk.

 • Integrering av Sosiale Medier: For å fremme større brukerengasjement og markedsføring, var integrering av sosiale medieplattformer en nøkkelkomponent.

 • Analyseverktøy: Implementering av verktøy som Google Analytics for å spore brukeratferd og nettsidens ytelse.

Med en ny, optimalisert nettside på plass, har Málaga Clásica være bedre rustet til å formidle festivalens essens, tiltrekke seg et bredere publikum, og tilby en langt mer tilfredsstillende brukeropplevelse. Denne digitale forvandlingen har bidratt til festivalens suksess og vekst.

Hva vi gjorde

 • Nettside
 • Grafisk design
 • Søkemotoroptimalisering
 • Promo-video

Norsk Nett was instrumental in creating an excellent festival website that attracts visitors all year round. They also produced fantastic promotional videos that effectively engaged people on social media.

Jesus Reina
Director of Málaga Clásica

Flere prosjekter

Hvordan gi bedre informasjon og sikre økt eksponering?

Oppdag hvordan vi transformerte Nordic Tenors’ digitale tilstedeværelse med en spesialdesignet nettside for deres tradisjonsrike juletournée.

Les mer

Hvordan tiltrekke kunder til salong med dårlig lokasjon?

Utforsk hvordan vår innsats i å utvikle en nettside for nettbasert synlighet for Moët Lashes bidro til en triplet omsetning i løpet av kun 6 måneder.

Les mer

Fortell oss om ditt prosjekt

Våre lokasjoner

 • Oslo
  Hekkveien 10A
  0571, Oslo, Norge
 • Málaga
  Calle Cañamaque 29
  29480, Gaucín, Spania