Prosjekt - Hvordan gi bedre informasjon og sikre økt eksponering?

Oppdag hvordan vi transformerte Nordic Tenors’ digitale tilstedeværelse med en spesialdesignet nettside for deres tradisjonsrike juletournée.

Klient
Nordic Tenors
År

Oversikt

Nordic Tenors, blant annet kjent for sin årlige juleturné med rundt 30 konserter over hele Norge, stod overfor utfordringen med å effektivt formidle informasjon om disse konsertene for å sikre økt eksponering. En nøkkelstrategi for å oppnå dette var å bygge en egen nettside for juleturnéen.

Nettsiden skulle fungere som et sentralt informasjonshub for turnéen, der besøkende enkelt kunne finne detaljert informasjon om hver konsert. Dette inkluderte spesifikke detaljer som datoer, klokkeslett, konsertsteder, og billettinformasjon. En brukervennlig og intuitiv design var avgjørende for å sikre en positiv brukeropplevelse.

For å tiltrekke lokale publikum, var det viktig å ha en seksjon på nettsiden dedikert til hver by eller region. Slike tilpasninger ville ikke bare øke lokal interesse, men også gi en følelse av tilhørighet og personlig tilknytning til konsertene. I tillegg måtte nettsiden være optimalisert for søkemotorer (SEO) for å forbedre synligheten online.

Sosiale medier-integreringer, som direkte lenker til gruppens sosiale medieprofiler og delingsmuligheter for konsertinformasjon, var også viktig. Dette ville oppmuntre besøkende til å spre ordet om konsertene i sine egne nettverk. Til slutt, å sørge for at nettsiden var mobilvennlig var avgjørende, gitt at mange brukere sannsynligvis ville få tilgang til informasjonen via smarttelefoner. En responsiv design som tilpasset seg ulike skjermstørrelser ville sikre at informasjonen var tilgjengelig og lett å navigere, uavhengig av enhet.

Ved å fokusere på disse elementene, har Nordic Tenors' juleturné nettside blitt et kraftfullt verktøy for å øke eksponeringen for deres juleturné og tiltrekke flere besøkende til deres konserter.

Hva vi gjorde

 • Nettside
 • Søkemotoroptimalisering
 • Grafisk design
 • Søkefelt
 • Promo-video

Vi er meget imponert over den fantastiske designen og synligheten til vår nye nettside – trafikkøkningen taler for seg selv.

Nils Georg Nilsen
Nordic Tenors

Flere prosjekter

Hvordan tiltrekke kunder til salong med dårlig lokasjon?

Utforsk hvordan vår innsats i å utvikle en nettside for nettbasert synlighet for Moët Lashes bidro til en triplet omsetning i løpet av kun 6 måneder.

Les mer

Hvordan sikre god eksponering på alle enheter?

Oppdag hvordan vi transformerte Málaga Clásica musikkfestival sin digitale tilstedeværelse ved å migrere fra en statisk malbasert nettside til en dynamisk mobilvennlig løsning.

Les mer

Fortell oss om ditt prosjekt

Våre lokasjoner

 • Oslo
  Hekkveien 10A
  0571, Oslo, Norge
 • Málaga
  Calle Cañamaque 29
  29480, Gaucín, Spania