Prosjekt - Hvordan tiltrekke kunder til salong med dårlig lokasjon?

Utforsk hvordan vår innsats i å utvikle en nettside for nettbasert synlighet for Moët Lashes bidro til en triplet omsetning i løpet av kun 6 måneder.

Klient
Moët Lashes
År

Oversikt

Möet Lashes, en skjønnhetssalong som spesialiserer seg på vippeextensions, møtte utfordringer knyttet til sin lokasjon i et kjøpesenter med lav gjennomgangstrafikk. Denne begrensede eksponeringen gjorde det vanskelig for salongen å tiltrekke seg nye kunder. For å imøtekomme dette problemet, investerte Möet Lashes i utviklingen av en profesjonell nettside, målrettet mot å øke deres online synlighet og tiltrekke kunder direkte til salongen.

Lanseringen av nettsiden www.moet-lashes.com markerte en betydelig endring i salongens forretningsstrategi. Nettsiden fungerte ikke bare som en digital brosjyre som presenterte tjenestene og ekspertisen til Möet Lashes, men den tilbød også enkel booking, detaljert informasjon om behandlinger, og kundeomtaler. Dette gjorde det mulig for potensielle kunder å oppdage og utforske salongens tilbud uavhengig av deres fysiske lokasjon.

Den økte online tilstedeværelsen førte til merkbar vekst i salongens kundebase. Innen seks måneder etter at den nye nettsiden ble lansert, opplevde Möet Lashes en imponerende tredobling i omsetning. Dette bemerkelsesverdige oppsvinget i forretningen nødvendiggjorde ansettelsen av en ekstra medarbeider for å møte den økte etterspørselen.

Möet Lashes' suksess illustrerer effektiviteten av en godt utformet nettside i den moderne forretningsverdenen. Ved å utnytte kraften av digital markedsføring, klarte de å overvinne begrensningene satt av deres fysiske lokasjon og utvikle en blomstrende virksomhet. Nettsidens rolle i å drive kundetrafikk og øke salongens synlighet var nøkkelen til denne suksesshistorien.

Hva vi gjorde

 • Nettside
 • Søkemotoroptimalisering
 • Logo
 • Grafisk design
 • Promo-video

I’m thrilled with the fantastic job done by Norsk Nett in developing our website. They are experts in creating a website that is easy to use and navigate. Thanks to their skills, our website has become a valuable asset for our business, helping us showcase our services and seamlessly attract new customers to our salon.

Moe Ritchie
Owner of Moët Lashes

Flere prosjekter

Hvordan gi bedre informasjon og sikre økt eksponering?

Oppdag hvordan vi transformerte Nordic Tenors’ digitale tilstedeværelse med en spesialdesignet nettside for deres tradisjonsrike juletournée.

Les mer

Hvordan sikre god eksponering på alle enheter?

Oppdag hvordan vi transformerte Málaga Clásica musikkfestival sin digitale tilstedeværelse ved å migrere fra en statisk malbasert nettside til en dynamisk mobilvennlig løsning.

Les mer

Fortell oss om ditt prosjekt

Våre lokasjoner

 • Oslo
  Hekkveien 10A
  0571, Oslo, Norge
 • Málaga
  Calle Cañamaque 29
  29480, Gaucín, Spania